Всички на едно място за

Света на технологиите

Очаквайте скоро

Bol.bg е чисто нов портал, имащ за цел да ви запознае с всички актуални събития от света на технологиите.

Нашият екип, съставен от млади хора, работи усилено, за да предостави обективна информация за всички нови джаджи. Пазарът на техника прогресира бързо и обикновените потребители могат да се загубят в морето от информация. С това се различаваме и от нашите конкуренти – вместо просто да ви покажем новините, ние ще ви запознаем с предимствата и недостатъците на новите модели, ще ви дадем съвети за покупка, така че, не само да сте в крак с последните тенденции, но и да се информирате относно своите покупки.

Какво ще откриете при нас?

Обемът от информация в bol.bg обхваща значителен брой теми и области на интерес. По този начин гарантираме, че всеки потребител, посетил сайта ни ще открие именно това, за което е дошъл.

Технологични новини

Новините, свързани с новите технологии са най-голямото перо в сайтът ни. Надпреварата между водещите марки в сектора води до интересни решения и значителен брой иновации, които пък радват именно нас – клиентите. Видовете джаджи, които обхващаме покриват целият пазар и включват:

 • Смартфони
 • Таблети
 • Лаптопи
 • Компютърни компоненти
 • Телевизори
 • Дронове
 • Бяла техника
 • Аудио
 • Джаджи

Независимо дали сте фен на роботите и изкуственият интелект или търсите последните модели на аудио системите, то bol.bg е тук за вас.

Ревюта на техника

Всеки от нас стига до момент за покупка. Е, разбира се, лесно можем да открием десетки реклами онлайн, изтъкващи предимствата и недостатъците на дадени продукти. Благодарение на нашият екип, това е изключено.

Ние се гордеем с нашият процес по тестване, който предоставя ревюта на технологии, напълно безпристрастни и честни. В bol.bg всяко устройство преминава редица тестове, които включват:

 • Преглед на предимства и недостатъци на устройствата
 • Тестове в реална среда
 • Поглед над конкурентните модели
 • Предупреждение за възможни дефекти и неточности

Тестовете, които правим не са спонсорирани от производители и продавачи. Така гарантираме, че вие ще получите правдоподобна и безпристрастна информация, базирана единствено на опита и качествата на устройствата. И за да виждате винаги актуална информация, всички ревюта публикувани на сайта се поддържат и обновяват дългосрочно. Така независимо кога е била премиерата на дадено устройство, винаги сме актуални!

Полезни съвети и насоки

В ежедневието си често се сблъскваме с бъгове, проблеми и неща от които си нямаме и представа. Сблъскваме се с дилеми относно покупката на различни устройства, дори не знаем съвпадат ли на нуждите ни. Тези проблеми вече си имат решение, благодарение на нашата секция, която цели да отговори на всички ваши въпроси и затруднения.

Софтуерни продукти

Професионалният софтуер е ключов за много специалисти. За да си свършите работата качествено се нуждаете от правилните програми и правилният софтуер.

А именно тук е моментът, в който ние да си свършим работата качествено. Да анализираме най-добрите професионални софтуери, да ви запознаем с предимствата и недостатъците му и да ви покажем кой е най-добрият за вашите цели.

Нови версии, обновявания и ключови алтернативи ще откриете само в bol.bg.

Филми и Аудио

Работата върви ръка за ръка с развлеченията. А докато някои от вас имат всестранни хобита, то нашите са отново свързани с технологиите.

Най-новите филми и сериали, технологиите и процесите зад заснемането им, дати на премиери и актьорски състав – bol.bg обръща внимание.

А за меломаните имаме отделна категория, посветена на музиката. Дали става въпрос за слушалки, аудиосистеми или нови изпълнения от любимите ви артисти, ние вече го знаем.

Защо да изберем bol.bg?

След всичко казано дотук се надяваме да сме приковали вниманието ви. Ние обещаваме да ви предложим най-актуалните и интересни заглавия от целият технологичен свят, а вие ни обещайте просто да се забавлявате, четейки bol.bg.