Кой отбор иска да открадне Нико Уилямс от Барселона

nico williams

Един отбор се присъедини към Барселона в последния момент, в офертата за Нико Уилямс.
Барселона най-накрая реши да подпише с Нико Уилямс и веднага щом се появи тази информация, ПСЖ на Луис Енрике се присъедини към офертата за испанския национал.

Френският отбор търси звезди, които да покрият напускането на Килиан Мбапе и затова предложи на Барселона 200 милиона евро, оферта, която каталунският отбор отказа. Следователно ПСЖ няма да има проблеми с плащането на клаузата на Атлетик Нико Уилямс, която е 60 милиона евро.

Реакцията на Де Маркос за интереса на ПСЖ и Барселона към Нико Уилямс

Капитанът на Атлетик, Оскар де Маркос каза във вторник, че основната му грижа за неговия съотборник Нико Уилямс е, че той взема решението за бъдещето си „свободно“. „Той ще вземе правилното решение“, въпреки че вярва, че „ най-доброто нещо“ за младото крило е да „продължи“ в баския клуб, тъй като това е „идеалният“ отбор за неговото развитие.

„Това, което ме тревожи най-много, е, че Нико Уилямс не взима решението свободно. Ако го вземе сам, той ще бъде прав и ние ще го уважим. Но имам чувството, че има много натиск и това може да не му позволи да реше свободно“, каза Оскар Де Маркос на пресконференция.

Играчът от Лагуардия призна, че според него най-доброто за него е да „продължи в Атлетик“. „Той е на 22 години и направи перфектния напредък за футболист. Той става все по-добър всяка година. Отиде в испанския национален отбор, беше титуляр там и беше един от най-добрите играчи на Европейското първенство“, добави той.

„Мисля, че той е на идеално място, отборът го обича. Атлетик е идеално място да продължи да съзрява и да се чувства удобно. Надявам се да прецени добре, но в крайна сметка решението е негово и всичко, което искаме, е най-доброто за него“, завърши Оскар Де Маркос.

 

Източник :La Razon