Бейл говори за проблемите, които е имал в Реал Мадрид

Отказалият се наскоро от футбола уелсец Гарет Бейл говори за трудностите, пред които е бил изправен по време на престоя си в Реал Мадрид. Пред „Дъ Таймс“ уелсецът призна, че не е знаел как да се справя с напрежението и затова е бил нападан от медиите.
„Една от причините, поради които пресата в Испания се отнесе толкова зле към мен бе, че пристигнах като суперзвезда и всички очакваха чудеса от мен – да съм навсякъде и да правя всичко. А аз бях пълната противоположност на това. Просто исках да играя футбол и след това да изчезна в тъмното.
Можех да говоря испански, но не исках, защото просто исках да живея уединен, спокоен живот. Не исках да бъда заобиколен от реклами. Може би затова ме нападнаха, защото никога не съм им давал много. Сигурно просто не са ме разбрали като човек.
Исках да играя за Мадрид с тази безупречна бяла фланелка. Там преживях невероятни моменти. Но имаше и трудни моменти, когато се чувствах сам. Всички бяха против мен, освиркваха ме. Особено когато се случи за първи път. Бях много млад (б.р тогава Бейл беше на 24 години) и не знаех как да се справя с напрежението и очакванията”, завърши своето изказване бившия играч на „белия балет“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *