Десподов: Мотивирани сме за победа в Литва и добър резултат срещу Сърбия

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов говори пред медиите на Летище Варна преди заминаването на националите за Литва. Българската селекция гостува от 16.00 часа на стадиона в Каунас в третия си мач от група G с ясната цел да запише положителен резултат след лошото начало. „Лъвовете“ паднаха 0:1 от Черна гора в Разград, а след това с 0:3 от Унгария.

„Аз мисля, че отборът заминава с добро настроение. Подготвихме се добре в тренировъчните дни преди днешното пътуване и сме в добро настроение. Мотивирани сме за един позитивен резултат“, започна Десподов.

„Със сигурност има умора в повечето играчи в отбора, но успяхме няколко дни да си починем, да заредим батериите и няма как. Трябва да се тренира и да се изиграят и тези мачове. Определено има малко натрупана тежест“, каза още още капитанът крилото на Разград.

На въпрос дали има напрежение в отбора, предвид лошия старт, той обясни: „Когато няма резултати в отбора с оглед на двата мача, с които започнахме квалификациите, нормално е да има напрежение. Ние също искаме да победим Литва и да направим един добър резултат срещу отбора на Сърбия. Хубавото е, че отиваме с позитивно настроение и сме мотивирани да вземем максимума утре“.

За предстоящия съперник, футболист номер 1 на България за 2021-а и за 2022-а година отговори: „Анализирахме отбора на Литва, но сега няма да се впускам в детайли. Важното е ние как ще играем  , да се види какво ще тренираме, какво ще приложим в утрешния мач. Разучили сме ги добре, надяваме се да има резултат утре“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *