„Левски на левскарите“: През последните три години Наско Сираков разкри истинския си образ

От Сдружение Левски на левскарите излязоха с нова гневна публикация и позиция относно собственика на „сините“ Наско Сираков. Те са на мнение, че в последните години той е разкрил истинския си образ.

До кога ще продължат престрелките между него и „сините“ привърженици тепърва предстои да разберем. Докато това продължава, футболистите на Левски стартират новия сезон в Ефбет Лига утре (15.07) с домакинство на ЦСКА1948.

Ето и цялата позиция на Сдружението: 

„ИСТИНАТА ЗА МАЖОРИТАРЯ-СПАСИТЕЛ

След като през май 2020 левскарите гласувахме доверие на настоящия мажоритарен собственик да пази акциите на клуба ни, година и половина ПФК Левски се управляваше от експертизата на семейството му и придворните им пажове.

В резултат на това управление, до септември 2021 ПФК Левски беше докаран до „финансов, футболен и морален фалит” – кратко, точно и ясно определение, дадено от Станимир Стоилов – учредител и член на Управителния съвет на Сдружение “Левски на Левскарите”.

Въпросният фалит бе факт въпреки генерираните до този момент над 7 млн. лв. от привържениците.

Под натиска на организираните левскари – под един процент от целокупната левскарска общност според лицето претендиращо за собственост върху Левски, бе поканен същия този Станимир Стоилов – човекът, чието име вече дори го е страх да спомене.

Заедно с назначения лично от мажоритарния собственик изпълнителен директор Ивайло Ивков и спонсора започна възстановяването на клуба. Именно това възстановяване след експертното управление на мажоритаря направи възможно всичко положително, за което той се бие в гърдите в предсезонното си обръщение към левскарите.

А какво бе участието на мажоритарния собственик при спасяването на клуба през тези три години? Е, то се изразява(ше) в пушене на цигари в различни стаички и клубния магазин.

При разразилите се спорове между клуба и спонсора, взе страната на спонсора, а не защити интересите на ПФК Левски.

През този тригодишен период нагледно се видя какво означава мързел, безхаберие и неучастие в работните процеси на клуба.

За това време се наслушахме на лъжливи обещания и гаранции, нагледахме се на игра на криеница от фенове и журналисти, а за капак на всичко – на заграбването на акциите на Светинята.

Но все пак, г-н мажоритар, и ти свърши нещо. Разкри на всички левскари истинския си образ.

Факти, факти, факти. За мнозина неприятни, неудобни. За ужас на узурпаторите обаче, все повече от активните левскари, ходещи на стадиона, съзират истината.

Левскари, утре започва Сезонът на протеста. Сезонът, в който да изгоним гаврещите се с институцията “Левски”.

Елате на “Герена” и нека мнението ви се чуе високо и ясно още от първата минута“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *