Нестор Ел Маестро: Проблемите в ЦСКА са вътрешни и много сериозни

Нестор Ел Маестро: Проблемите в ЦСКА са вътрешни и много сериозни

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, продължава да е без успех след връщането си на „Българска армия“. Днес „червените“ загубиха с 0:3 от Лудогорец, а наставникът видимо не бе особено словоохотлив в началото на интервюто.

След това Ел Маестро загатна за вътрешни проблеми в клуба и обяви, че има „необясними неща, случили се между миналия и настоящия сезон“.

„Много сме далеч от това, което искаме. Има едно или две индивидуални представяния, от които съм доволен, но нищо повече“ започна Ел Маестро.

„Мисля, че мачът преди два месеца е отправна точка, важна теза. Не спечелихме миналия сезон при три опита. Но сте прави, че днес разликата е по-голяма, отколкото преди два месеца. Нещо се е случило между края на миналия сезон и началото на този. Това е въпрос на дълбок вътрешен анализ, няма прост отговор. Имам отговори, но не искам да ги споделя“.

„Лесно е да се критикува. Не мисля, че мотивацията е проблем или характерът. Разбира се, трудно е, когато допуснеш три гола срещу топ отбор. Трудно е и когато не вкараш първия си шанс. Трудно е и когато допуснеш голове от ситуации, които даже не са шансове. Настроението е много ниско“.

„Не е моят стил да съм пасивен край тъчлинията. Да скачаш нагоре-надолу не е начинът да решиш дълбоките и сериозни проблеми, които имаме. Преди да реагираш, трябва да направиш калкулирани решения. Мисля, когато стоя по този начин. Разсъждавам. Дори след 0:3. Мисля какво да направя утре, следващата седмица, следващата събота“.

„Не питайте мен за евентуални нови попълнения. Феновете са най-добрите, те са страхотни. Феновете винаги са страхотни, за съжаление ние трябва да печелим точки. Ако феновете играеха за точките, щяха да са шампиони всяка година. От моя гледна точка трябва да работим сега в автобуса и през цялата следваща седмица. Утре е 15-ият ми ден тук и трябва да призная, че не показваме подобрение. Не дойдох във фантастична машина. Давам най-доброто от себе си и се надявам, че показвам качества, но имаме сериозни проблеми“ завърши той своето изказване пред медиите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *