Ръководството на ЦСКА с официална позиция след ексцесиите на „Армията“

Ръководството на ЦСКА с официална позиция след ексцесиите на „Армията“

От ЦСКА пуснаха съобщение чрез своите социални канали, говорейки за състоянието за клуба. Както е известно, „червените“ се намират в изключителна игрова и резултатна криза, което отприщи гнева от привържениците на отбора. В понеделник пък стадион „Българска армия“ осъмна с нарязани греди по футболния терен, а също така имаше и надписи по вратите на съблекалните на храма на „армейците“.

Ето какво написаха от „Армията“:

Преди два месеца завърши един много тежък сезон. Бяхме на предела на силите, дадохме всичко от себе си и бяхме много, много близо до целта. Психически и физически отборът достигна своя лимит. Някъде там между края на миналия и началото на този сезон не успяхме да намерим своя ритъм. Изглежда, че не успяхме да се съвземем от преживяваното изтощение и разочарование. Никой в клуба обаче от собственици, през ръководство, отбор и персонал не е очаквал толкова разочароващо начало на сезона. Абсолютно всеки един човек в клуба осъзнава, че не приляга на ЦСКА да изглежда по този начин и да се представя много под стандартите, установени през дългогодишната, славна история на най-великия български футболен клуб.

Причините са комплексни и се анализират внимателно. Всички ни боли от случващото се и ни е срам от продукцията. Това обаче е футболът и по тази причина е най-големият спортен феномен на света. Има върхове и спадове, но и в добро и лошо оставаме верни, защото това е нашият отбор, нашата страст, нашият дом. Именно затова не разбираме, не приемаме и категорично осъждаме опитите за саморазправа с футболисти, чупенето и оскверняването на собствеността на ЦСКА и всякакъв вид вандалски прояви.

Както не приляга на нас да ви разочароваме по този начин и да не сме на нужното ниво за вас – великата ни публика, така не приляга и на наши фенове да прибягват до подобни, агресивни действия. Бихме искали още веднъж да изтъкнем факта, че разочарованието в клуба е огромно и поемаме отговорност за резултатите. Но неведнъж сме били в криза и сме успявали да излезем по-силни. Ще го постигнем отново!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *