Георги Русев скочи на ЦСКА: Не е уважително да изписват името ни така

Георги Русев скочи на ЦСКА: Не е уважително да изписват името ни така

Националът на ЦСКА 1948 – Георги Русев, е на мнение, че начинът, по който ЦСКА изписва името на отбора му при гостуванията на „Армията“ е неуважителен.

„Надявам се на добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се вдругиден да диктуваме темпото – без значение дали сме по-напред в класирането, трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим трите точки, особено на „Армията“. Не мисля, че е уважително да не се изписва името ни, когато гостуваме тук. Защото ние, когато те са били гости, сме ги уважавали с това, мисля, че така трябва да бъде и занапред“, каза Георги Русев по отношение на това, че при гостуванията си на „Армията“, името на ЦСКА 1948 не се изписва на таблото на стадиона.

Той се върна и към загубата на България от Черна гора в европейска квалификация.

„Не мисля, че трябва да си вкарваме допълнително напрежение с позицията в класирането. Основното е да следваме плана на треньорския щаб и да вярваме във възможностите си, на „Армията“ се гостува тежко, ще дойдат и доста хора, което ще направи мача по-приятен. Най-нормалното е да има провокации, дори в Подгорица имаше неспортсменски прояви, на Кирил Десподов му светеха с лазер в очите преди изпълнението на дузпата. Разбира се, че ме е яд, играеш за България, особено когато не побеждаваш – срещу Иран не играхме добре, но срещу Черна гора, особено второто полувреме, показахме добро лице и не заслужавахме да загубим. Имаше огромна доза разочарование, но няма какво да направим, трябва да гледаме напред“, завърши нападателят на ЦСКА 1948.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *