Илич: Недопустими грешки, бяхме бавни, не си подавахме топката

Илич: Недопустими грешки, бяхме бавни, не си подавахме топката

Предводителят на ЦСКА – Саша Илич, призна, че отборът му е играл слабо и логично е допуснал загуба с 0:2 от Сепси в първия мач от втория квалификационен кръг за Лига на конференциите завършил тази вечер в крепостта на „армейците“, стадион „Българска армия“.

Сръбският наставник алармира пред медиите, че няма как отборът му да играе така и на реванша, тъй като е възможно да се получи същия резултат и при визитата в Румъния след седмица.

„Честитя победата на Сепси. Днес доста неща в нашата игра не бяха добре. Допуснахме два гола заради индивидуални грешки, макар да имаше вариант да направим атакуващи действия, което е недопустимо за такъв турнир“, започна Илич.

„През първото полувреме много често успяваха да изскочат от нашите защитници, тъй като се движехме зле. Това няма връзка със схемата, която играем. Няма значение дали е едната или другата. Казах и преди, че те са изключително опасен отбор, играещ на контраатаки и днес ни го показаха“, продължи още сръбският старши треньор на тима.

„Сепси е най-добрият отбор, с който сме играли до този момент дори в мачовете от шампионата. Допуснахме 4-5 грешки, което е недопустимо за Лига на конференциите. Вчера казах, че отборът, който направи повече грешки, ще загуби“.

„Проблем е, че знаем как играят те. Проблемът беше, че бяхме бавни, не създавахме пространства и просто си подавахме топката. Трябва много да се променим за реванша и да имаме огромен шанс. Сигурно е, че ако играем така тогава, няма да продължим. Не бива да играем по този начин, както днес“, завърши думите си сърбинът в интервюто си пред медиите след сблъсъка с румънците.

След срещата феновете на тима показаха гнева си, влизайки в словесна престрелка с прибиращите се от терена футболисти, като някои от тях хвърляха и бутилки по тях. Въпреки направената на пръв поглед качествена селекция от „червеното“ ръководстов и щаб, тимът не показа нужното ниво и класа, за да вземе така нужният положителен резултат преди реванша с румънците в следващите дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *