Слот игри с най-висок RTP за декември 2023 година

slot igri 2023

Как най- лесно да подобрите шансовете си за печалба, в онлайн казиното?  Като играете на  слот игри онлайн безплатно , с най-висок RTP.  Всеки онлайн слот има теоретичен процент RTP (Return to Player). Той ви показва средната възвръщаемост, която играчите ще получат.  Игрите с висок RTP теоретично увеличават шансовете ви за успех.

Ето кои са най- популярните слот игри за месец декември на тази година:

Blood Suckers (98%)

Този класически слот от NetEnt има RTP от 98%, което означава, че средният играч ще получи 98 лв. обратно от 100 заложени. Blood Suckers е пусната преди 14 години,  графиките са малко остарели, в сравнение с най-горещите нови издания, но остава изключително популярна слот игра. Играчите харесват високия процент на RTP, ниското ниво на волатилност, вампирската тема и достъпния геймплей. Има 5 барабана и 25 печеливши линии, с максимална печалба от 1 014,6 пъти сумата на вашия залог.

Starmania (97.87%)

Тази онлайн слот игра с 5 барабана и 10 печеливши линии от NextGen Gaming предлага много висока RTP скорост, жизнена междугалактическа тема и проста механика. Starmania съдържа вълнуваща функция за безплатни слот игри, която ще активирате, ако получите три или повече бонус символа. Можете да го задействате отново, за да получите 30 бонус завъртания. Максималната печалба е 1000x вашия залог.

White Rabbit (97.72%)

Безплатните слот игри са чудесен вариант да разучите игрите и да изберете най- любимата ви. Този популярен онлайн слот, отдава почит на Приключенията на Алиса в страната на чудесата. Можете да се впуснете в заешката дупка в преследване на големи награди, с максимална печалба от 10 000x размера на вашия залог. Това е игра на Megaways с до 248 832 печеливши линии и има висока волатилност. RTP не е толкова висок, колкото Blood Suckers, но предоставя много допълнителни, вълнуващи функции и по-ясни графики, което прави White Rabbit един от най-добрите онлайн слотове с най-високи RTP ставки на пазара.

Medusa Megways (97.63%)

Той се фокусира върху древногръцката медуза, която има змии в косите си и способността да превръща всеко в камък. Стандартният RTP е 96,28%, но има функция за купуване, която може да го увеличи до 97,63%, предлагайки директен достъп до бонус завъртания. Тъй като това е игра на Megaways, има повече от 100 000 начина да спечелите и предлага впечатляваща графика.

Guns N’ Roses (96.98%)

Дори и да не сте фен на групата, пак трябва да се насладите на над средната RTP скорост. Специалните функции и възможността за отключване на бонус завъртания, правят слот играта още по- вълнуваща. Guns N’ Roses има 5 барабана и 20 печеливши линии.

Blood Suckers 2 (96,94%)

Blood Suckers 2 идва с по-добра графика и повече функции от оригиналната игра, така че се счита за една от най-добрите RTP слот игри. Предлага много по-широко лимити за залагане, по-висока максимална печалба и до 1298 пъти сумата на вашия залог.